Animation og visuel formidling er en af Viborgs helt unikke styrkepositioner og en af grundende til, at Viborg er udnævnt som UNESCO Creative City indenfor Media Arts. I Viborg bruger vi ikke blot animation og visuel formidling til underholdning, men vi bruger det strategisk på en række områder til at kommunikere i et mere visuelt sprog end det skrevne sprog.

Animated Health er en konference, der på sundhedsområdet viser eksempler på, hvordan Viborgs visuelle styrkeposition omsættes og skaber værdi indenfor forskellige områder. Du kan se eksempler på forskellige cases på sundhedsområdet her.

Konferencen afholdes som en del af Viborg Animation Festival.

Hvem henvender Animated Health sig til?

Konferencen er for dig, der arbejder i sundhedssektoren - offentlig eller privat - og som ønsker inspiration og gode forslag til hvordan du kan være med til at løfte sundhedskompetencerne blandt patienter og pårørende.

Konferencen er også for dig, der har eller drømmer om at have en virksomhed, der med afsæt i animation og anden visuel formidling ønsker at få viden om og møde dine fremtidige kunder og samarbejdspartnere.

Programmer fra tidligere år